Bok & bibliotek 2015

Årets Bok- & Biblioteksmässa i Göteborg, går av stapeln 25-28 september. Vi hoppas givetvis att ni på något sätt vill medverka i kulturtidskriftsmontern.

Kulturtidskriftsmontern fungerar i stort sett som tidigare och vi fyller den med Sveriges kulturtidskrifter adderat med några nordiska inslag. Förutom att montern fylls på höjden och bredden med tidskrifter, blir det scenprogram där ni som tidskrifter kan medverka och synas lite extra. Fundera på vad ni vill bidra med! En bra chans att synas extra.

På fredageftermiddagen delas priset för Årets Kulturtidskrift ut, och det följs av festligheter på kvällen.

Konceptet är som tidigare, ni står för innehållet och Kulturchock står för det mesta av det praktiska, vare sig ni vill sälja lösnummer eller skänka bort gratis.
Alla tidskrifter som är kunder hos Nätverkstan Ekonomitjänst/Kulturchock eller medlemmar i FSK kan anmäla sig kostnadsfritt! Övriga tidskrifter erbjuds plats i montern för 800 kronor/tidskrift ex moms (1 000 kronor ink moms). Hör av er till Nätverkstan Ekonomitjänst (ekonomitjanst@natverkstan.net) eller FSK (kansli@fsk.net) för information om tjänst eller medlemskap.

Senaste dag för anmälan är fredagen 21 augusti och görs tillinfo@kulturchock.nu.
Frågor besvaras även på ekonomitjanst@natverkstan.net, på telefon 031-743 99 05 eller direkt till Helena Persson på 0708-730327.

Hjärtligt välkomna till Göteborg och kulturtidskriftsmontern på bokmässan!