De nominerade till årets kultur-
tidskriftspris tillkännages!

Välkommen till Bok & biblioteksmässan och Kulturtidskriftsmontern, B02:41, fredag kl 15.00. Vi bjuder på kaffe och tårta och tillkännager de fem nominerade till årets kulturtidskriftspris. Några gamla rävar och lite nytt. Årets jury har grundligt läst och funderat över vad de vill få ut av dagens kulturtidskrifter.

Passa på att höra motiveringarna, träffa några ur juryn och några av oss i Föreningen för Sveriges kulturtidskrifters styrelse.

Jury för årets kulturtidskriftspris har i år varit: Peter Alsbjer, Stella Broos, Gunilla Kindstrand, Kari Løvaas och Bengt Söderhäll.

Vinnaren kommer att tillkännages och priset delas ut vid en ceremoni på Rönnells antikvariat i Stockholm 6 oktober kl 14.30. Tillställningen pågår mellan kl 14-16

Priset består av 40.000 kronor skänkta av samfundet De Nio och ett konstverk framtaget i samarbete med Multipel.nu och som vanligt är det Föreningen för Sveriges kulturtidskrifter som står bakom hela arrangemanget.

Välkomna!

PS. För den som ev inte har möjlighet att närvara kommer de nominerades namn att publiceras här på hemsidan vid samma tid.